- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDankbaar relativeren tijdens Nieuwjaarsparty van De Wandelgang

Dankbaar relativeren tijdens Nieuwjaarsparty van De Wandelgang

- Advertentie -

Delen

In de entree komt de ambiance als een briesje op je af, evenals gastvrijheid, verwennerij en live muziek. Nieuwjaarsparty van De Wandelgang aan boord van Scylla’s Rhinecruiser Emily Brontë. “Waar was je? Kwam er nog vuurwerk aan te pas? De beste wensen en vooral veel gezondheid.”

Als 2018 wordt als het afgelopen jaar, mogen we niet mopperen. De wereldvrede, humaniteit, verdraagzaamheid, normen en waarden, Trump en nog zoveel meer… ja, dat zou allemaal veel beter kunnen. We tellen onze zegeningen, is de wijsheid. Aan de bar ga je voor anker en kom je via een toost met collega’s nog even terug op 2017.

Zo’n nieuwjaarsparty op de Emily Brontë – die in het dagelijks leven is ingehuurd door het Engelse Riviera Travel – relativeert alle kwesties. Samenvallen met je omgeving heet dat. Je eigen universum tussen werk en genieten. Wanneer Scylla de Wandelgangers een podium biedt, is het een feestje. Mooi schip ook, vond iedereen.

 

Verjonging

Vanzelfsprekend was het Wandelgang-bestuur blij met de komst van alle aanwezigen. De Emily Brontë dook van ‘gewichtigheid’ in de lounge zelfs wat voorover. Als vooruitstrevende, eigentijdse maritieme club meldde het bestuur blij te zijn met nieuwkomers en de aanmerkelijke verjonging van het ledenbestand.

 

Verbinding

Aalmoezenier Bernard van Welzenes (foto boven), prominent lid, deed een duit in het zakje met een puntige toespraak over menselijke relaties, water, schepen en financiers. Met ‘hart en ziel’ tussen de mensen staan, is hem het liefst. Opnieuw bleek zijn affiniteit met maritieme ondernemers. ‘Onze’ aalmoezenier heeft geen recept, maar zaait welzijn en verbinding door te zeggen: “Denk daar eens aan!”

Smullen

Tijd voor een rijkelijk diner in het restaurant op het benedendek. Het kreeg de volle aandacht en waardering van de gasten. Af en toe licht slingerend op de voorbijgaande vaart of de bubbels, werd het nog laat voordat de laatste gasten hun anker opdraaiden.

tekst en foto’s: Johan de Witte

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -