- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsContargo sponsort Ouderkerkse gymnastiekvereniging

Contargo sponsort Ouderkerkse gymnastiekvereniging

- Advertentie -

Delen

Beter een goede buur dan een verre vriend, wil het spreekwoord ons doen geloven. OKK uit Ouderkerk aan den IJssel laat met een sponsor uit Duitsland zien dat het die verre vriend heel hulpvol kan zijn. De gymnastiekvereniging wordt gesponsord door Contargo Rhein-Neckar uit Zuid-Duitsland. Dat heeft de club uit het schippersdorp aan de Hollandsche IJssel te danken aan een voormalig lid.

Selectie
Het idee voor de bijzondere sponsoring ontstond op een donderdagavond toen oude bekenden in de 3 Maenen (het sport- en ontmoetingsgebouw van Ouderkerk aan den IJssel) een biertje dronken.
Een van hen was Marco Speksnijder, een Nederlander in dienst bij Contargo en geboren en getogen in Ouderkerk aan den IJssel. Speksnijder maakte zelf in de jaren ‘90 deel uit van de selectie van OKK. Hij deed met trainer Paul Vonk mee aan wedstrijden door heel Nederland. Met de sponsoring wil hij de vereniging en ook de leden – voornamelijk kinderen en jongeren uit Ouderkerk – ondersteunen. Hij laat ook zien dat de band met z’n geboortedorp nog altijd sterk is.

Terminals

 

Marco Speksnijder draagt zijn oude vereniging en geboortedorp nog steeds een warm hart toe.

Marco woont ondertussen al veertien jaar in Duitsland en is nu hoofd twee grote Contargo Rhein-Neckar containerterminals in Mannheim en Ludwigshafen. Contargo is zoals bekend een van de grote spelers op het gebied van multimodaal containervervoer.
Het vervoer over het water van en naar Rotterdam en Antwerpen wordt uitgevoerd door Contargo Waterway Logistics. Voor dat scheepvaartbedrijf uit Zwijndrecht – net als Contargo Rhein Neckar onderdeel van het Contargo Trimodal Network – varen ook Ouderkerkse schepen. En zo is de cirkel rond.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -