- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsContargo breidt managementteam uit

Contargo breidt managementteam uit

- Advertentie -

Delen

Op 1 augustus heeft Contargo zijn managementteam uitgebreid: Holger Bochow, die al vele jaren op diverse managementposities binnen de onderneming actief is, is als COO Terminalnetwork toegetreden tot de leiding van het containerbedrijf. Op 1 maart werd ook Uwe Storch al benoemd, als CFO.

Operationeel

Holger Bochow (50) is als COO Terminalnetwork binnen Contargo verantwoordelijk voor alle operationele standplaatsen in het Europese achterland, de containerterminals en de divisie techniek. Hij heeft jarenlange ervaring op het logistieke vlak. Na het afronden van zijn studie industrieel ingenieur aan de TU Darmstadt, begon Bochow zijn carrière bij een bedrijfsadviesbureau. Enkele jaren later maakte hij de overstap naar Rhenus, het moederbedrijf van Contargo. Daar was hij binnen de divisie Port Logistics actief.

In 2005 werd Holger Bochow manager van het huidige Contargo in Bazel. In de tussentijd was hij bovendien manager van Contargo in Ottmarsheim en Contargo Weil am Rhein. Sinds 2015 is Bochow lid van de raad van bestuur van Gateway Basel Nord. Deze positie behoudt hij ook in de toekomst.

Financieel

Uwe Storch (46) is sinds zijn benoeming tot CFO op 1 maart verantwoordelijk voor de onderdelen Finance/Controlling, HR en Corporate Services. Hij begon na zijn studie bedrijfseconomie in Mannheim in 2002 als trainee bij Rhenus Contract Logistics. Na eerst als projectmanager te hebben gewerkt, leidde zijn carrière hem via de boekhouding uiteindelijk naar de afdeling controlling. In deze functie was hij werkzaam binnen verschillende bedrijfsafdelingen, totdat hij in 2012 als algemeen en commercieel directeur overstapte naar de Contargo Groep.

Sleutelposities

“Met deze twee nieuwe collega’s is ons managementteam uitstekend bezet”, zegt CEO Jürgen Albersmann. “Ik ben bijzonder verheugd dat wij beide sleutelposities door leidinggevenden konden invullen die vrijwel hun gehele beroepsloopbaan werkzaam zijn geweest bij de Rhenus Groep. Dit is een goed bewijs voor de continuïteit van de bedrijfsleiding en de promotiemogelijkheden die binnen Contargo mogelijk zijn.”

Thomas Löffler, tot maart 2023 woordvoerder van de bedrijfsleiding en tot 1 augustus COO Terminal Network, begeleidt het verjongde team nog tot het eind van het jaar. De nu 64-jarige Löffler maakt sinds 2002 deel uit van het MT van Contargo.

“Wij zijn Thomas Löffler erg dankbaar dat hij de overdracht van zijn verantwoordelijkheden op tijd initieert en begeleidt, en dat hij ons ook in de toekomst met zijn expertise voor te ontwikkelen projecten ter beschikking staat. Wij kijken terug op een meer dan dertig jaar durende betrouwbare samenwerking binnen de Contargo Groep. Thomas Löffler kan met recht een van de pioniers van Contargo worden genoemd”, aldus Jürgen Albersmann.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -