- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBunkerbedrijf Slurink wordt overgenomen door Catom

Bunkerbedrijf Slurink wordt overgenomen door Catom

- Advertentie -

Delen

Bunkerbedrijf Slurink staat op het punt overgenomen te worden door Catom. De Autoriteit Consument en Markt heeft bekendgemaakt dat de bedrijven daar  toestemming voor hebben gevraagd. Op basis van de Mededingingswet onderzoekt de ACM of Catom met de overname niet te veel marktmacht krijgt.

Slurink is een bekende naam in de binnenvaart en visserij, actief in de in- en verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante artikelen. Het familiebedrijf uit Dordrecht levert zowel aan handelaren als aan zakelijke eindgebruikers. Slurink heeft bunkerstations in Dordrecht, Zaltbommel, Amsterdam, Lobith, Hansweert en Vlissingen.

OK Marine

Catom is met een aantal dochterbedrijven actief op het gebied van de in- en verkoop van motorbrandstoffen en smeermiddelen, voornamelijk voor het wegvervoer. Het in Breda gevestigde bedrijf levert onder andere aan oliehandelaren, onafhankelijke tankstations, zakelijke eindgebruikers en automobilisten. Catom exploiteert eigen tankstations onder de naam OK en levert brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante artikelen voor de binnenvaart en visserij onder de vlag van OK Marine.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -