- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBoeganker voor Theo van Ravesteyn (MSC)

Boeganker voor Theo van Ravesteyn (MSC)

- Advertentie -

Delen

Theo van Ravesteyn heeft van het Havenbedrijf Rotterdam het Boeganker gekregen. Hij ontving de onderscheiding bij zijn afscheidsreceptie ter gelegenheid van zijn pensionering als directeur van MSC Nederland.

Het Boeganker wordt uitgereikt aan personen die gedurende vele jaren vanuit een leidinggevende positie, als boegbeeld, een vitale bijdrage hebben geleverd aan de Rotterdamse haven.

Meer aanlopen

Theo van Ravesteyn heeft 34 jaar voor MSC gewerkt. Sinds hij managing director van MSC Nederland werd, vertienvoudigde het aantal de aanlopen van MSC-containerschepen in Rotterdam. Naast zijn werk voor MSC Nederland was Van Ravesteyn jarenlang actief als bestuurslid van de Vereniging van Rotterdamse Cargadoors (VRC). Hij zette zich ook actief in voor de ontwikkeling van de Container Exchange Route (‘Interne baan’) waardoor containers straks tussen de terminals vervoerd kunnen worden.

Sectoroverleg containerbinnenvaart

Van Ravesteyn nam deel aan het sectoroverleg containerbinnenvaart om oplossingen uit te werken voor de congestie op de deepsea-terminals. Onlangs werd dankzij dat overleg de West-Brabant Corridor opgericht om op de route tussen Tilburg/Moerdijk en de Rotterdamse haven lading te bundelen.

Van Ravesteyn toonde zich altijd zeer betrokken bij de Rotterdamse havengemeenschap. Niet alleen als bestuurder maar ook in minder formele aangelegenheden. Zo was hij een van de stimulatoren achter het cargadoorscafé en van de verladerslunch op de Shiplink beurs.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -