Binnenvaartagenda 2020

1

De Binnenvaartagenda is er weer. De diverse binnenvaartorganisaties brengen deze uitgave elk jaar gezamenlijk uit en verspreiden deze onder hun leden, sponsors en relaties. Alle sponsors van het BVB ontvangen in week 45 een exemplaar per post. Leden van de andere organisaties kunnen bij hen op kantoor een agenda ophalen. Het BVB heeft nog enkele exemplaren op kantoor, zolang de voorraad strekt. Mocht u er eentje willen, dan kunt u die op komen halen.

De Binnenvaartagenda is dit jaar voor het eerst tot stand gekomen in samenwerking met Skrid Media. De vormgeving is wederom verzorgd door Studio DOD en het drukwerk is verzorgd door Efficienta.

Vacatures op BVB-website

Het BVB kan zijn werk uitvoeren dankzij de steun van de huidige sponsors. Graag doet het BVB iets voor hen terug. Vanaf nu bieden wij sponsors aan dat zij hun personeelsvacatures gratis twee weken op een speciale vacaturepagina op onze website mogen plaatsen.

Onder het kopje ‘Werken in de binnenvaart’ is de pagina ‘Vacatures in de binnenvaart’ aangemaakt waar sponsors exclusief hun personeelsvacatures kunnen plaatsen. U kunt uw vacatures opgeven via info@bureauvoorlichtingbinnenvaart.nl.

Wij laten de vacature twee weken staan op de pagina. Daarna wordt deze weer verwijderd.

Logistieke Dag Varsseveld

Donderdag 31 oktober vond de jaarlijkse Logistiek Dag plaats in Varsseveld. Zo’n 800 vmbo-scholieren uit de Achterhoek kwamen die dag naar een loods waar diverse sectoren en bedrijven zich presenteerden.

Het BVB was namens de binnenvaart aanwezig op dit event en kreeg ondersteuning van Martin Mannak, sponsor van het eerste uur. Er zijn zoveel mogelijk leerlingen enthousiast gemaakt voor een carrière in de binnenvaart. Hiervoor werd onder andere de VR-bril ingezet waarmee leerlingen virtueel een stukje konden varen.

Terugblik Nationaal Binnenvaart Congres

Om nog een keertje terug te kunnen blikken op het Nationaal Binnenvaart Congres is een videoverslag gemaakt van de dag. Deze is te bekijken via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl.

 

 

Article bottom ad

1 reactie

  1. Goedenavond, Kan ik tegen vergoeding een binnenvaart agenda thuis gestuurd krijgen? Heeft u soms ook vlaggen om wat reclame te maken
    VOF Transient
    Schepenstraat 10
    2922 VS krimpen a/d IJssel
    Als u deze wilt opsturen, kunt u een leuke bijdrage tegemoetzien

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.