Bataviahaven vol gebruikte boten

0

Komend weekend staat de Bataviahaven in Lelystad volledig in het teken van gebruikte boten. Tijdens de tweede editie van de HISWA Gebruikte Boten Beurs wachten ruim 200 motorboten, zeilboten en sloepen op een nieuwe eigenaar. De boten zijn van vrijdag 15 tot en met zondag 17 april van 10.00 tot 18.00 uur te bezichtigen. Het aanbod is van tevoren al te bekijken via www.botenbeurs.nl.

Gratis proefvaarten
Wie op zoek is naar een zeiljacht, motorboot of sloep bespaart een hoop tijd en geld doordat ruim 200 boten op één locatie te zien zijn.Uniek aan dit concept is de mogelijkheid om gelijk al een proefvaart te maken. Tegen scherpe beurstarieven is inspectie van een schip mogelijk.

Liefhebbers van zeilboten vinden op de beurs bekende merken als X-yachts, Dehler, Beneteau en Bavaria. Wie op zoek is naar een motorboot of sloep vindt er bijvoorbeeld Antaris, North-Line, Valkvlet en Makma. Ook exclusieve boten, zoals een 20 meter lange Sunseeker, zijn er te bewonderen. Boten op de HISWA Gebruikte Boten Beurs zijn er in alle soorten en maten en van € 10.000,- tot € 1.000.000,-.

Impulsen
De beurs is in 2010 opgezet met de gedachte dat de markt voor gebruikte boten wel wat impulsen kan gebruiken. Het vierde kwartaal van 2010 heeft een duidelijk herstel op de markt voor gebruikte jachten laten zien, blijkt uit de verzamelde verkoopcijfers van de jacht- en scheepsmakelaars aangesloten bij HISWA Vereniging.
Om deze gunstige trend door te zetten wordt voor de tweede keer de HISWA Gebruikte Boten Beurs georganiseerd. De beurs wordt georganiseerd door drie grote spelers in watersportland: HISWA Multimedia, Amsterdam RAI en Botentekoop.nl.

Informatie
Toegang is gratis op vertoon van een uitnodiging. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, betaalt € 2,- en krijgt daar een kopje koffie of thee voor. Meer informatie is te vinden op www.botenbeurs.nl.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.