- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsASV: “Meld vertraging Terneuzen”

ASV: “Meld vertraging Terneuzen”

- Advertentie -

Delen

De 24-uursstremmingen voor de Westsluis in Terneuzen zijn bijna voorbij. Vanaf vrijdag 14 oktober 12.00 uur is er een lange stremming van de Oostsluis. Die duurt tot en met 13 november 23.59 uur. De ASV vraagt schippers om vertragingen te melden via [email protected].

Tijdens de stremmingsperiode wordt de complete aandrijving, besturing en bediening van de Oostsluis vervangen. Deze wordt geschikt gemaakt voor bediening op afstand vanuit de Nautische Centrale Terneuzen.

Rijkswaterstaat probeert schuttingen met de Westsluis en de Middensluis tijden die periode zo efficiënt en eerlijk mogelijk te laten verlopen. Maar afhankelijk van het scheepvaartaanbod en de snelheid van schutten zullen er zeker wachttijden ontstaan.

 

Wachttijden

Vanaf de verkeerspost en de RWS88 trachten de verantwoordelijken van Project Modernisering Object Bediening Zeeland de hinder zo veel mogelijk te beperken. Op sluisplanning.nl kunnen schippers zich op de hoogte stellen van de wachttijden.

ASV wil de ernst en de duur van het oponthoud registreren. Een vertegenwoordiger van het Project Modernisering Object Bediening Zeeland neemt begin volgende week met de vereniging contact op om te spreken over de ervaringen in de eerste dagen van de stremming.

 

foto: Beeldbank RWS

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -