- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAntieke admiraalsloep is pronkstuk van veiling

Antieke admiraalsloep is pronkstuk van veiling

- Advertentie -

Delen

Bootveiling.com organiseert een online veiling met ruim vijftig boten afkomstig uit particulier bezit. Een bijzonder object is een voormalige admiraalsloepuit 1928. Het vaartuig deed dienst bij de Koninklijke Nederlandse Marine.

Zaterdag 18 april zijn er van 11.00 tot 14.00 uur kijkdagen door heel Nederland. Aanmelden op de website van bootveiling.com is noodzakelijk in verband met het coronavirus.

Ruim aanbod

De vaartuigen worden geveild omdat de eigenaren graag willen dat er weer actief mee gevaren gaat worden door enthousiaste watersporters. Bootveiling.com verwacht dit jaar een sterke stijging van de belangstelling voor recreatie in eigen land, zowel voor dagrecreatie als vakanties op de Nederlandse wateren.

De Cygnus Cyclone.

“In april en mei hebben we een ruim aanbod van sloepen en grachtenbootjes die iedere watersporter tot de verbeelding spreken. Van stoere onderhoudsvrije reddingssloepen tot een klassieke Wolfrat Traveller Sportmans die de jetset in de jaren 60 als voorloper op de hedendaagse sloepenrage gebruikte. Maar ook een zeewaardige visboot Cygnus Cyclone”, aldus Jeroen Bolweg van Bootveiling.com

“Een bijzonder object tijdens deze veiling is een voormalige admiraalsloep gebouwd in 1928. Deze boot deed dienst bij de Koninklijke Nederlandse Marine en heeft een rijke militaire geschiedenis.”

De Wolfrat Traveler Sportsman.

Alle details zijn te vinden op de website. De veiling is “as is where is“: de vaartuigen worden dus verkocht op de locatie en in de staat waarin ze zich nu bevinden. De koper zal zelf moeten zorgen voor het ophalen.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -