Vlaamse zeehavens bedanken medewerkers en organisaties

0
Al enkele weken wordt er hard gewerkt om zeehavens operationeel te houden. Er wordt gewerkt met minimale bezettingen en langere dagen. De havens in Vlaanderen en de nautische partners bedanken met een video alle collega’s en betrokken organisaties.
“Wekenlang hoopten de havens dat Europa van de coronacrisis gespaard te blijven. Zodra de eerste besmettingen werden vastgesteld, wisten we dat het moeilijk zou worden”, schrijft North Sea Port, beheerder van de haven van Gent (en Vlissingen en Terneuzen).

Video

 

Schepen blijven ondanks de situatie veilig en vlot  de zeehavens in- en uitvaren. Er zijn loodsen, sluis- en brugbedieners, sleepdiensten en mensen die schepen lossen en laden en vele anderen die in een haven nodig zijn.
In de video – met de stem van Daan Schalck, CEO van North Sea Port – krijgen deze mensen uit de scheepvaart, de nautische keten en de zeehavens van North Sea Port, Antwerpen, Zeebrugge en Oostende een gezicht. Om hen te bedanken voor de dienstverlening die iedereen samen garandeert, juist ook in deze onzekere tijden.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.