- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsAMW-Marine stelt NG Shiprepair aan als servicepartner voor HamiltonJet

  AMW-Marine stelt NG Shiprepair aan als servicepartner voor HamiltonJet

  - Advertentie -

  Delen

  Sinds 1 oktober 2021 is Next Generation Shiprepair uit Lauwersoog servicepartner voor AMW-Marine van HamiltonJet, waterjetaandrijvingen voor schepen.

   De HamiltonJet-waterjet is een geavanceerde en innovatieve scheeps­voortstuwings­systeem. Het personeel van Next Generation Shiprepair is opgeleid om onderhoud en reparatie volledig uit te voeren volgens de HamiltonJet-specificaties. AMW-Marine uit Hendrik-Ido-Ambacht is sinds 1988 de exclusief geautoriseerde HamiltonJet-distributeur voor Nederland en België.

  Offshore windmolenparken

  “In een sector waar inzetbaarheid cruciaal is en 24/7 ondersteuning nodig is, hebben we vastgesteld dat we een partner nodig hebben om de steeds groter wordende vloot van HamiltonJet-aangedreven offshore crew- en supportboten opererend rond de windmolenparken in het Noordzeegebied te ondersteunen”, zegt Jeroen Goes, salesmanager bij AMW-Marine.

  “We hebben in Next Generation Shiprepair een partner gevonden om deze regionale service en ondersteuning te bieden. Hun geografische ligging met toegang tot open zee, overvloed aan ruimte, 220-tons scheepslift en 24/7 organisatie, maken hen tot een populaire service- en onderhoudslocatie en als zodanig voor ons een ideale partner om mee samen te werken. Samen streven we naar excellente service in de regio.”

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -