AMW-Marine stelt NG Shiprepair aan als servicepartner voor HamiltonJet

0
Vlnr: Albert Keizer en Dirk Keizer van NG Shiprepair en Jeroen Goes van AMW bevestigen de samenwerking.

Sinds 1 oktober 2021 is Next Generation Shiprepair uit Lauwersoog servicepartner voor AMW-Marine van HamiltonJet, waterjetaandrijvingen voor schepen.

 De HamiltonJet-waterjet is een geavanceerde en innovatieve scheeps­voortstuwings­systeem. Het personeel van Next Generation Shiprepair is opgeleid om onderhoud en reparatie volledig uit te voeren volgens de HamiltonJet-specificaties. AMW-Marine uit Hendrik-Ido-Ambacht is sinds 1988 de exclusief geautoriseerde HamiltonJet-distributeur voor Nederland en België.

Offshore windmolenparken

“In een sector waar inzetbaarheid cruciaal is en 24/7 ondersteuning nodig is, hebben we vastgesteld dat we een partner nodig hebben om de steeds groter wordende vloot van HamiltonJet-aangedreven offshore crew- en supportboten opererend rond de windmolenparken in het Noordzeegebied te ondersteunen”, zegt Jeroen Goes, salesmanager bij AMW-Marine.

“We hebben in Next Generation Shiprepair een partner gevonden om deze regionale service en ondersteuning te bieden. Hun geografische ligging met toegang tot open zee, overvloed aan ruimte, 220-tons scheepslift en 24/7 organisatie, maken hen tot een populaire service- en onderhoudslocatie en als zodanig voor ons een ideale partner om mee samen te werken. Samen streven we naar excellente service in de regio.”

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.