- Advertentie -
- Advertentie -
HomeIngezonden mededelingZo richt je een kantoor in de haven in

Zo richt je een kantoor in de haven in

- Advertentie -

Delen

Aangeboden door Albeka

Jouw bedrijf zou in principe een kantoor in de haven kunnen hebben, al hoeft dit natuurlijk niet. Waar je kantoor dan ook mag staan, je zult het bedrijfspand hoe dan ook in moeten richten. Dit moet natuurlijk wel goed gebeuren, want je wilt je personeel de beste kans geven om efficiënt en goed te kunnen werken. Het interieur van het kantoor is hierbij zeker van groot belang. Met behulp van de onderstaande tips kun je je kantoor in de haven optimaal inrichten.

Kantoormeubilair

Kantoormeubelen kopen zal natuurlijk gedaan moeten worden als je een kantoor wilt inrichten. Het is hierbij belangrijk dat je meubelen koopt die passen bij de identiteit van je bedrijf. Natuurlijk moet het meubilair ook functioneel en comfortabel zijn. Dit is essentieel voor je medewerkers, zij moeten nou eenmaal de hele dag hier gebruik van maken. Het is daarom verstandig om te kiezen voor verstelbare bureaus en bureaustoelen. Deze meubelen kun je dus verstellen in hoogte, waardoor iedere werknemer hier gebruik van kan maken. Bovendien kunnen ze de bureaus en bureaustoelen instellen op hun eigen lichaam en houding, waardoor ze geen last krijgen van hun rug, schouders en nek.

Kantoorwanden

In de afgelopen jaren is het open kantoor hartstikke populair geweest. Dit zijn grote ruimtes waar iedereen in zit te werken. Het personeel kan dus eenvoudig contact met elkaar maken, maar dit leidt ook tot een paar nadelen: rumoer en geen privacy. Alsnog kan een grote ruimte prima gebruikt worden voor teams. Bovendien kun je ook op andere goede manieren gebruik maken van een groot en ruim kantoor. Dit doe je bijvoorbeeld met wanden met een speciale folie. Dit zal privacy bieden, maar het zorgt ook voor goede akoestiek en klimaatbeheersing. Met dit soort wanden kun je bovendien ook flexplekken creëren.

Daglicht

Zoals je waarschijnlijk al wel zult weten is daglicht zeker van belang. Sterker nog, het menselijk welzijn kan eigenlijk niet zonder daglicht. Het is dan ook essentieel dat je ervoor zorgt dat je werknemers voldoende daglicht krijgen. Dit zal ervoor zorgen dat hun energieniveau op peil blijft, terwijl je medewerkers zich ook beter op hun werk kunnen concentreren. Mogelijk heeft je kantoor weinig ramen of zijn de ramen juist heel klein. Dan is het lastig om optimaal gebruik te maken van daglicht bij het inrichten van het kantoor. Je zou er dan voor kunnen kiezen om lampen te nemen die de kracht van het natuurlijke daglicht nabootsen.

Kleuren

Daarnaast is het ook zeker belangrijk dat je de identiteit van je bedrijf overal laat terugkomen in het kantoor. Dit kun je onder meer doen met de kleuren. Je zult de muren van het pand dus moeten verven met de kleurcombinatie van je huisstijl. Bovendien is het ook slim om kunstwerken aan de wanden te hangen die bij deze kleuren passen. Zo zul je ervoor zorgen dat je kantoor precies past bij het brand van je bedrijf, maar ook je marketingactiviteiten. Bovendien zorgt een kleurcombinatie ervoor dat je bedrijf herkenbaar is voor je klanten.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -