- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWouter: sociaal werkt beter

Wouter: sociaal werkt beter

- Advertentie -

Delen

Wouter van Rijs kreeg 14 juli niet alleen zijn vmbo-diploma, de 17-jarige inwoner van Joure werd ook uitgeroepen tot ‘Meest Sociale Student’ van zijn opleiding aan de Maritieme Academie Harlingen.

Die prijs kent Nautilus International jaarlijks toe. Communicatieadviseur Hans Walthie van de vakbond, reikte de prijs uit. Hij zei daarbij: “Wouter is een jongen die heeft bewezen organisatorisch vaardig te zijn. Veelvuldig organiseerde hij een competitie van het één of ander en wist meestal de hele klas met zich mee te krijgen.”

“Hiermee heeft Wouter veelvuldig bijgedragen aan een structureel goede (soms te goede) sfeer in de klas. Tevens was Wouter nooit te beroerd zijn medeleerlingen bij wat dan ook te helpen en ondersteunen. Al met al een terechte winnaar van de Nautilus-prijs ‘Meest Sociale Student’.”

 

Beter presteren door goede sfeer

De winnaar was trots en verrast. Wouter: “Ik vind sociaal bezig zijn met elkaar heel belangrijk. Zowel hier op school als ook als je met elkaar vaart. Dat bevordert bovendien de sfeer en daardoor ga je ook nog eens beter presteren. Dat hebben onderzoeken uitgewezen trouwens.”

Varen zit hem in het bloed. Zowel zijn opa als zijn oom voeren voor de Holland-Amerika Lijn. “Zelf trek ik meer naar varen op een vrachtschip. Het lijkt me mooi om later als stuurman of machinist mijn ding te doen.”

foto: Nautilus

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -