- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsW&O Supply versterkt zich met GMS Instruments

W&O Supply versterkt zich met GMS Instruments

- Advertentie -

Delen

W&O Supply neemt GMS Instruments over. De wereldwijde leverancier van kleppen, pijpen en fittingen kleppen voor de maritieme sector versterkt met de inlijving van de specialist in meet-, regel- en controleapparatuur zijn positie en portfolio.

W&O Supply is onderdeel van het Amerikaanse PVI Holdings. Het in Rotterdam gevestigde GMS zal worden geïntegreerd in PVI Holdings. De producten van GMS Instruments, onder meer drukmeters en gasdetectoren, zijn voortaan beschikbaar via de gevestigde kanalen van W&O. Daarmee breidt het productaanbod van W&O aanzienlijk uit binnen de maritieme markten. Het bedrijf is voortaan een one-stop-shop en serviceverlener voor kleppen, actuatoren, pijpen, drukmeters, sensoren, gasdetectoren, thermometers en monitorsystemen voor nieuwbouw, reparatie- en onderhoud.

Het in 1971 opgerichte GMS Instruments levert gecertificeerde diensten, reparaties, reserveonderdelen en meer. Het bedrijf opereert als een gecertificeerde servicehub voor verschillende fabrikanten. Dat sluit aan bij het netwerk van kantoren in Europa, de VS en Azië waarmee W&O technische leverings- en inkoopadviezen biedt aan scheepseigenaren en -operators, scheepswerven en aannemers.

Naadloze ‘fit’

“De toewijding van GMS Instruments aan technische expertise en hoogwaardige service sluit perfect aan bij onze missie”, zei managing director Kristof Adam van W&O Europe in een toelichting op de overname.Instrumentatie als productgroep past natuurlijk bij de bestaande productgroepen van W&O van kleppen en automatisering. We kennen en werken al jaren samen met het GMS-team en we zijn erg enthousiast om hen te verwelkomen in de W&O-familie.”

Bart de Haan, managing director van GMS Instruments, voegde toe: “Het toetreden tot de W&O Supply Group is een naadloze fit. Onze gecombineerde expertise, de footprint en middelen van W&O zullen nieuwe mogelijkheden, hogere serviceniveaus, snellere service en meer mogelijkheden voor onze klanten brengen. W&O Supply investeert in de maritieme markt en we zijn blij deel uit te maken van die reis.”

 


 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -