- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws‘Weergaloze liefde’ op Schipperskerstfeest

‘Weergaloze liefde’ op Schipperskerstfeest

- Advertentie -

Delen

Het Schipperskerstfeest, voor velen uit de binnenvaart vaste prik op Tweede Kerstdag, gaat ook dit jaar sowieso door. Dat stelt het Binnenvaartpastoraat. Maar wel op een nieuwe locatie: in de Bethelkerk in Zwijndrecht – en dus niet in Rotterdam. Ook de aanvangstijd wijkt af van vorige jaren: 15.00 uur.

Vorig jaar ontving het Binnenvaartpastoraat van PKN veel positieve reacties op de Schipperskerstviering, die wegens corona toen deels met publiek in de kerk – toen nog wel gewoon in Rotterdam – en als livestream voor de mensen thuis en aan boord werd gehouden. Er waren meer dan duizend downloads op YouTube.

Samenzang

Het programma van dit jaar is dusdanig samengesteld dat, met kleine aanpassingen, aan de coronaregels voldaan kan worden. Het programma is net als voorgaande jaren gevarieerd en van hoog niveau. Ook is er weer ruimte voor samenzang. Het thema is ‘Weergaloze liefde’. Dominee Louis Krüger zal daarover spreken.
Muziek en zang nemen een belangrijke plaats in. Naast dirigent Arjan Breukhoven treedt onder meer Anna Majchrzak op. De soliste is vooral bekend van het Andre Rieu-gezelschap en het Johann Strauss Orkest. Ze wordt begeleid door Henk-Jan Drost op trompet, Kees Alers op dwarsfluit en Matthijs Breukhoven op orgel.

Bethelkerk

Het Schipperskerstfeest is op zondag 26 december en begint om 15.00 uur. De Bethelkerk is gevestigd aan de Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht.

Voor een viering volgens de coronarichtlijnen, zijn in de Bethelkerk slechts 170 bezoekers toegestaan. Degenen die zich als eersten aanmelden maken kans op een plaats. Anderen kunnen de dienst online volgen via de livestream. Kijk voor informatie, aanmelden en de link op www.binnenvaartpastoraat.nl.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -