- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVolgende Havendagen Werkendam pas in 2020

Volgende Havendagen Werkendam pas in 2020

- Advertentie -

Delen

De eerstvolgende Havendagen Werkendam zijn gepland op 3 en 4 juli 2020.  De organiserende  commissie bestaat dan 20 jaar en wil dat jaar groots uitpakken met een spetterend 2-daags evenement in en rondom de Biesbosch- en de Beatrixhaven. Tot nu toe werd het evenement om de twee jaar gehouden. Dit jaar slaat men over.  

Hoe het festijn precies vormgegeven gaat worden, is nog niet bekend maar volgens voorzitter Dick Hoogendoorn draaien de raderen al volop. “De Commissie Havendag Werkendam bruist van de ideeën, waaronder een uitbreiding naar twee dagen. Om daar op een verantwoorde manier invulling aan te geven hebben we extra voorbereidingstijd en extra budget nodig. Ook hebben we programmaonderdelen op het oog die wegens grote populariteit erg lang van tevoren geboekt moeten worden. Al met al betekent dit dat wij de Havendag in 2018 een keertje overslaan en onze energie richten op 2020.”

 

Samenwerking

“Het sleutelwoord bij de organisatie van de Havendag is ‘samenwerking’”, stelt de commissie in een persbericht. “Er wordt weer gestreefd naar een vlekkeloos samenspel tussen het lokale verenigingsleven, bedrijven, winkeliers, onderwijs,  externe gasten en spannende attracties. Ook de gemeente en de hulpdiensten zijn belangrijke spelers.”

De  Commissie Havendag is in 2000 in het leven geroepen door de Scheepsgroep Werkendam, de voorloper van Werkendam Maritime Industries. Het doel van de Havendag is bezoekers kennis te laten maken met de maritieme sector, die in Werkendam goed is voor 22 procent van de werkgelegenheid. 2016 trok het evenement zo’n 25.000 bezoekers.

 

Altena

Omdat  het de eerste Havendagen in fusiegemeente Altena (op 1 januari 2019 gaan Aalburg, Werkendam en Woudrichem samen) zullen zijn, zoekt de organisatie ook de verbinding met Aalburg en Woudrichem. “Verenigingen, bedrijven, scholen – een ieder is van harte uitgenodigd deel te nemen.”

Ideeën voor de invulling van de Havendagen en sponsoring zijn welkom via de Facebookpagina van Havendag Werkendam.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -