Vette cheque voor Vrienden van het Sophia

1
Algemeen directeur Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland (links) overhandigde de cheque aan Paulina Wielaard (2e van links) van Vrienden van het Sophia. (foto Easyfairs) Verder van links naar rechts beursorganisatie Maritime Industry: Malou Weststrate, Babette Fokkens en Bianca van Grinsven.

Een cheque van 19.250,50 euro kon donderdag 9 mei aan het eind van Maritime Industry worden overhandigd aan vrijwilligers van de Stichting Vrienden van het Sophia. Voor de vijftiende editie van de vakbeurs koos organisator Easyfairs die stichting als het goede doel.

Vrienden van het Sophia zet zich in om het verblijf van kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast draagt Vrienden van Sophia bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten.

Lichtjes Lunch

Maritime Industry draagt de stichting en de kinderen een warm hart toe en organiseerde daarom op woensdag 8 mei, voorafgaand aan de tweede beursdag, een zogeheten ‘Lichtjes Lunch’. Het grootste deel van de opbrengst gaat naar Stichting Vrienden van het Sophia. Daarnaast werden tijdens de beurs pluchen aapjes verkocht en kregen de vrijwilligers van de stichting alle ruimte om donateurs te werven.

 

 

Article bottom ad

1 reactie

  1. Fantastische opbrengst, veel dank aan alle maritieme ondernemers met een groot hart voor het Sophia Kinderziekenhuis en haar patiëntjes. We gaan ervoor zorgdragen dat iedere euro goed besteed wordt!

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.