Vernieuwde site voor Maritime Industry

0

Tien maanden voor het evenement weer plaatsvindt, heeft Maritime Industry een compleet vernieuwde website. Die is lichter, overzichtelijker en bevat alle relevante informatie voor zowel standhouders als bezoekers. De maritieme vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem vindt in 2020 plaats op 12, 13 en 14 mei.

Evenementenhal Gorinchem maakte deze maand ook bekend dat de accommodatie uitbreidt met een tweede beurshal, die Next Level gaat heten. Die krijgt zijn eigen huisstijl en website. De werkzaamheden zijn enkele maanden geleden al gestart. De oplevering van Next Level is eind augustus.

Open ruimte

Sinds 2016 is Evenementenhal Gorinchem eigendom van Easyfairs. Deze internationale beursorganisator uit België wil doet de investering om zijn beurzen in Gorinchem verder te laten groeien. Ook wordt Next Level inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden.

De bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem bestond voorheen uit een klein gedeelte aan beursvloer en tal van andere ruimten. In de afgelopen periode is de volledige bovenverdieping gedemonteerd. Er is nu één open ruimte ontstaan van 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. Easyfairs investeert ook in een verbeterde connectie tussen de begane grond en Next Level. Zo komen er op een centrale positie extra roltrappen en een vaste trap.

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.