Veel animo voor Open Haven Moerdijk op 6 oktober

0
archieffoto haven Moerdijk

Op zaterdag 6 oktober stellen diverse bedrijven op het haven- en industrieterrein Moerdijk hun deuren open. Er is veel animo voor deze tweede editie van Open Haven Moerdijk: al bijna 3.000 geïnteresseerden schreven zich in voor een bezoek  aan de haven.

Directeur Ferdinand van den Oever van  Havenbedrijf Moerdijk kijkt uit naar 6 oktober: “Het is prachtig dat er zoveel interesse is in de bedrijvigheid op het haven- en industrieterrein Moerdijk. De haven groeit nog steeds en is met bijna 18.000 arbeidsplaatsen de tweede economische motor van de provincie Noord-Brabant. De 440 bedrijven die op het terrein gevestigd zijn, zijn stuk voor stuk bijzonder. De interessante verhalen liggen dan ook voor het oprapen. Open Haven Moerdijk is een unieke gelegenheid om de bedrijven te ontdekken en een kijkje achter de schermen te nemen.”

 

Ritchie Bros

Open Haven Moerdijk vindt plaats van 09.30 tot 16.00 uur. De ontvangst van alle bezoekers vindt plaats bij Ritchie Bros. Auctioneers aan de Mark S. Clarkelaan 21 in Zevenbergen. Vanaf dit startpunt kunnen ze het gebied ontdekken met een pendeldienst die de gasten naar de diverse bedrijven en activiteiten brengt.

Voor een aantal bedrijfsbezoeken is voorinschrijving noodzakelijk. Inschrijven kan op www.openhavenmoerdijk.nl. NB: het tonen van een geldig legitimatiebewijs is bij de meeste activiteiten verplicht.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.