Vacature: BVB zoekt communicatiemedewerker

0

Na ruim elf jaar promotie en voorlichting namens de sector gaat Petra Figee, manager PR en Communicatie bij het Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB), het BVB verlaten. Half september gaat zij aan de slag bij Waterschap Hollandse Delta als Adviseur Omgeving.

“Met veel plezier en toewijding heb ik de binnenvaart, samen met mijn collega’s, bij de diverse doelgroepen op de kaart gezet afgelopen jaren en me ingezet voor meer vervoer over water en een beter imago. Ik geef nu graag het stokje over aan een nieuwe communicatieprofessional die op eigen wijze de wereld weer kan laten zien wat voor mooie sector de binnenvaart is. Iedereen hartelijk dank voor de mede- en samenwerking afgelopen jaren. Wellicht komen we elkaar weer eens tegen.”

Met dit vertrek komt er een vacature vrij voor een communicatiemedewerker bij het BVB, het liefst met affiniteit met de binnenvaart. Kent u iemand in uw netwerk? Wijs diegene dan vooral op deze vacature. Op de website staat de uitgebreide vacaturetekst.

BVB bezoekt sponsors in de haven

Door de coronapandemie heeft de binnenvaart het, zeker in bepaalde segmenten, moeilijk. Met dit in het achterhoofd alsook het feit dat er dit voorjaar geen evenementen hebben plaatsgevonden waar het BVB de sector kon ontmoeten en spreken, trok het BVB de haven in om in contact te komen met sponsors.

Het BVB heeft nieuwe boodschappentassen laten vervaardigen en met een gevulde tas met boodschappen gingen we bij ondernemers langs om hun een klein steuntje in de rug te geven. En uiteraard in gesprek te gaan over de huidige stand van zaken.

Tijdens de beurs Maritime Industry zal het BVB tevens boodschappentassen beschikbaar hebben voor de liefhebbers. Of u kunt natuurlijk altijd even langs komen op het

Monique Keller overhandigt op kantoor een boodschappentas aan sponsor Xander Kleine van het ms Sardana. (foto BVB)

kantoor op het Vasteland 78.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.