Talenten Meerpaal tonen hun kunnen

0

 

De act van Linsdsey, Kimberley, Silke, Keessie, Iris, Giovanni, Damien, Melvin, Xenja, Damiano en Jarix van de Roef. Zij gaven een geweldige show weg op het nummer Dark Horse van Katy Perry. (foto Cindy van der Stap)

De bewoners van De Meerpaal hebben talent! Dat lieten ze vrijdag 16 mei zien, tijdens de jaarlijkse Got Talent Show op het Capelse schippersinternaat.

Veel kinderen en ook enkele ouders hadden flink hun best gedaan er een leuke show van te maken. En dat is gelukt! Er werden playback-acts gedaan, er werd gedanst en zelfs live gezongen. Een extra vermelding verdient het optreden van een vijftal moeders. Zij traden op als de Spice Girls. Helaas hebben ze er niks mee gewonnen, maar het was een geweldig optreden.

Prijzen
De eerste prijs werd gewonnen door Melvin, Xenja en Iris met Gangnam Style van SPY. De tweede prijs ging naar de live zingende zusjes Emma en Lisa van de BSO. Zij zongen een liedje uit de film Frozen. De derde plaats is heel knap gewonnen door Isa, die pas een week op het internaat zit. Zij deed een mooie dans op het nummer Happy van Pharrell Williams.
Na afloop kregen alle kinderen die hadden meegedaan een medaille. Zo ging iedereen na een gezellige avond met een leuke herinnering naar boord om een goed en zonnig weekend met elkaar te hebben.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.