- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsStremming Zandkreeksluis van 11 tot en met 13 mei

Stremming Zandkreeksluis van 11 tot en met 13 mei

- Advertentie -

Delen

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de bruggen over de Zandkreeksluis. De sluis is daardoor voor de scheepvaart tussen 07.00 en 17.00 uur gestremd van maandag 11 mei tot en met woensdag 13 mei.

Rijkswaterstaat herstelt de slijtlagen van beide bruggen bij de Zandkreeksluis. Bovendien voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit aan de draaipunten van de Hongerdijckbrug.

Wegverkeer ondervindt alleen op maandag 11 mei tussen 07.00 en 17.00 uur lichte hinder en wordt ter plaatse omgeleid via de Hongerdijckbrug (de brug in de bypass).

Reservedag

De werkzaamheden maken deel uit van de grote onderhoudsgave waar Rijkswaterstaat mee bezig is. De planning is onder voorbehoud. Donderdag 14 mei is de reservedag voor alle werkzaamheden die week, dus mogelijk is ook dan sprake van een stremming tussen 07.00 en 17.00 uur. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

In dezelfde periode voert Provincie Zeeland werkzaamheden uit aan de Deltaweg tussen Goes en Colijnsplaat (N256). De hoofdrijbaan richting Goes is daarom van 11 mei tot 15 mei afgesloten tussen 20.00 en 06.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de parallelweg.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -