- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsStefan Meeusen wordt directeur van NEN

Stefan Meeusen wordt directeur van NEN

- Advertentie -

Delen

Stefan Meeusen wordt met ingang van 1 september de nieuwe algemeen directeur van NEN, Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut, in Delft. De uit de binnenvaart afkomstige Meeusen is opvolger van interim-directeur Gerard Rohaan.

Meeusen heeft diverse directie- en managementfuncties bekleed. De afgelopen jaren was hij Managing Director bij Peterson & Control Union in Rotterdam. Daarvóór was Meeusen CEO van binnenvaartcoöperatie NPRC.

Instituut

Wim Schimmel, voorzitter van NEN’s raad van toezicht zegt: “Wij zijn van mening dat Stefan met zijn ervaring als bestuurder en opgebouwde kennis en interesses uitstekend voldoet aan hetgeen NEN nu nodig heeft: voortbouwen aan vertrouwen en stabiliteit bij medewerkers, klanten en stakeholders. En voorts om samen met het MT de organisatie aan te passen aan de trends en ontwikkelingen die voor NEN relevant zijn.”

“Ik kijk er enorm naar uit om met dit team van getalenteerde mensen samen te werken”, reageert Meeusen op zijn benoeming. “Om samen de toekomst van Koninklijke NEN – met recht al meer dan honderd jaar een instituut – vorm te geven. NEN en de mensen die NEN maken, dragen bij aan een betere wereld, door vertrouwen en zekerheid te brengen. Ik hoop snel de collega’s te ontmoeten, aan de slag te gaan en samen oplossingen voor de opgaves van morgen te creëren.”

Bijmengen

NEN deed in 2021 in opdracht van het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat onderzoek naar de risico’s van het bijmengen van biobrandstoffen aan de gasolie voor de binnenvaart.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -