Sinterklaas bezoekt KSCC Nijmegen

0
(foto Adobe Stock)

Ook dit jaar brengt Sinterklaas een bezoek aan het KSCC Schipperscentrum in Nijmegen. Zondag 29 november komt hij omstreeks 12.15 uur aan met de boot (Als de waterstand het toelaat).

Door de coronamaatregelen kunnen er helaas maar vijf kinderen aanwezig zijn om de goedheiligman te ontvangen op het Schipperscentrum, samen met hun ouders. Opgeven kan bij Mieke Bosman: [email protected] Alle andere kinderen kunnen het bezoek volgen via de livestream(De livestreamcode is dezelfde als die voor de mis van 29 november gebruikt wordt. De uitzending gaat na de afsluiting van de viering gewoon door.)

Persoonlijk woordje

Sinterklaas gaat dus goed met zijn tijd mee. Ouders kunnen via een formulier, dat te verkrijgen is in het KSCC Schipperscentrum, de naam en informatie over hun kind doorgeven, zodat de Sint een persoonlijk woordje voor hen heeft via de computer of televisie. Meer informatie hierover is te lezen op de KSCC-site.

Schoen zetten

Van vrijdag 27 november tot vrijdag 4 december mogen alle kinderen hun schoen (voorzien van naam) klaarzetten aan boord van het KSCC Schipperscentrum in Nijmegen. De kinderen en ouders mogen dan in de loop van de week de gevulde schoen komen ophalen. Omdat Sinterklaas heel erg van mooie tekeningen en kleurplaten houdt, liggen er ook kleurplaten op het KSCC.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.