- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSchippersmast van Sterreschans staat!

Schippersmast van Sterreschans staat!

- Advertentie -

Delen

Hij staat! Die inmiddels beroemde uitspraak van commentator Hans van Zetten, nadat Epke Zonderland in 2012 turngoud haalde op de Olympische Spelen in Londen, slaakten bestuursleden van Schippersvereniging Sterreschans onlangs ook.

Na ruim anderhalf jaar van plannen, vergunningsaanvragen en construeren, is het gelukt om in Doornenburg een schippersmast te plaatsen. Mede dankzij sponsors en vrijwilligers. De mast staat aan de Sterreschans in Doornenburg, in de nabijheid van sterrenrestaurant Rijnzicht. “Wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat”, aldus de schippersvereniging. “De mast is een echte blikvanger aan het Pannerdens Kanaal. Een mooi teken van de verbondenheid van Doornenburg en de regio met de binnenvaart.”

Presenteren

“In het voorjaar van 2022 willen we de mast officieel maar vooral ook feestelijk presenteren aan Doornenburg en omgeving en verdere belangstellenden. Maar nu al wil Schippersvereniging Sterreschans iedereen uitnodigen om de mast te komen bewonderen. Hij is op een paar details na compleet.”

Er wapperen er ook al vlaggen in de mast. “Maar originele binnenvaartvlaggen zijn altijd welkom”, meldt het bestuur uitnodigend.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -