Scheepsmodellen- en Creasoos

0

Op 7 april organiseert de Zwijndrechtse BinnenVaartSoos wederom een scheepsmodellensoos. Modelbouwers die daar nog niet eerder aan hebben meegedaan, kunnen zich aanmelden voor de middag. Is voor deelname een helpende hand of vervoer nodig, dan kan de organisatie daar in voorzien.

Op 19 mei is er een creatieve soos. Dames en heren uit de binnenvaart die creatief zijn met schilderen, handwerk, beeldhouwen, patchwork, borduren, kaarten, sieraden maken enzovoort zijn van harte welkom om hun creaties te showen. Ook het uitvoerende werk kunnen ze op deze middag laten zien.

Voor beide activiteiten geldt dat aan deelname geen kosten zijn verbonden. Informatie is te verkrijgen bij Jeanneke Wijnen: 0610 97 92 95, jean1942@xs4all.nl.

De volgende soosdagen zijn op 3 en 17 maart, 7 en 21 april, 19 mei en 2 juni. Adres: aula van het Julia internaat, Schipperskade 75  Zwijndrecht.

 

Bustocht

Op 10 juni organiseert Gijsbertus Reijmers via de BinnenVaartSoos een bustocht naar Hoek van Holland en de Maasvlakte. Meer informatie: (078) 612 13 25, gijsbertus.ship@gmail.com

 

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.