SAA-medewerkers zwemmen voor ALS-medicijn

0

Als assurantiemakelaar brengt SAA Overvliet de risico’s in beeld die klanten met hun bedrijf of als privépersoon lopen. Afhankelijk van de wensen proberen de medewerkers een verzekeringsadvies op maat te geven. ‘Helaas moeten wij regelmatig vaststellen dat we niet kunnen adviseren in die gevallen waarin relaties getroffen worden door een ongeneeslijke ziekte. Helemaal als blijkt dat de medisch wetenschap er nog geen geneesmiddelen tegen ontwikkeld heeft.’

De directie en medewerkers van SAA Overvliet zijn geraakt door de actie die hun relatie Bernard Muller voert om de ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) de wereld uit te helpen. Onlangs was hij nog te gast in het televisieprogramma van Paul & Witteman. Samen met een heel team probeert hij zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om een medicijn te laten ontwikkelen dat deze vreselijke spierziekte kan stoppen.

Amsterdam City Swim
Twee teams gaan meedoen aan de Amsterdam City Swim op zondag 7 september. SAA Overvliet 1 en 2 bestaan uit Els Oosse, Steven van Linge, Patrick den Hertog, Nico Hoogelander, Armand Lans, Sjaak Vervoorn, Stefan Lans en Ronald Berrevoets. Het is een barre zwemtocht van 2,1 kilometer door de Amsterdamse grachten.

 

De zwemmers van SAA Overvliet: Sjaak Vervoorn, Stefan Lans, Els Oosse, Armand Lans, Nico Hoogelander, Patrick den Hertog en Steven van Linge. (Ronald Berrevoets was afwezig toen de foto werd gemaakt.)

Ze gaan de komende maanden veel trainen in open water. Daarnaast willen ze veel geld ophalen voor de Stichting ALS. SAA Overvliet vermoedt dat veel van zijn relaties dit goede doel willen steunen met een geldelijke bijdrage. Elke gift is welkom en 100 procent ervan komt terecht bij Stichting ALS. ‘Van strijkstokken heeft SAA Overvliet nog nooit gehoord! Namens de Stichting ALS en het SAA Overvliet team willen wij u nu reeds bedanken voor uw bijdrage.’

Sponsorbijdragen kunnen via de site van Amsterdam City Swim worden overgemaakt.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.