Ronald Paul stopt bij Havenbedrijf Rotterdam

0
Ronald Paul. (foto Havenbedrijf Rotterdam)

Ronald Paul, Chief Operating Officer (COO) van Havenbedrijf Rotterdam, zal in september van dit jaar na acht jaar zijn functie als bestuurder neerleggen. Paul zal daarna nog voor een half jaar beschikbaar zijn als adviseur van het Havenbedrijf Rotterdam. Hij heeft ruim 35 jaar gewerkt bij het Havenbedrijf.

“Ik voel me bevoorrecht dat ik dit met vele gepassioneerde collega’s, klanten en relaties heb kunnen doen. Bij het gekregen vertrouwen van hen past mijn dank en waardering”, zegt Ronald Paul.

Dankbaarheid

Hij heeft acht jaar in de algemene directie gewerkt en was de acht jaar daarvóór als projectdirecteur verantwoordelijk voor de aanleg van de Maasvlakte 2.

“Ik ben Ronald buitengewoon dankbaar voor alles wat hij voor de Rotterdamse haven heeft betekend. Als COO heeft hij een zeer goede bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van ons bedrijf en reputatie naar onze klanten en stakeholders“, zegt Allard Castelein, CEO van Havenbedrijf Rotterdam.

Ook voorzitter Miriam Maes van de raad van commissarissen heeft lovende woorden voor Pauls grote inzet: “Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn grote betekenis en bijdrage tijdens zijn 35 jaar bij het Havenbedrijf en waarderen dat Ronald met zijn diepgaande kennis en ervaring bereid is om nog enige tijd beschikbaar te zijn als adviseur van Havenbedrijf Rotterdam.”

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.