- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsPureBlue Water beloont riviercruisers met Green Award

PureBlue Water beloont riviercruisers met Green Award

- Advertentie -

Delen

PureBlue Water treedt toe tot het Green Award-netwerk, het certificeringsprogramma voor het stimuleren van duurzame verbeteringen aan boord van schepen.

PureBlue ontwikkelt en produceert een afvalwaterverwerkingssysteem dat zeer compact, geautomatiseerd en speciaal ontwikkeld is voor de riviercruisevaart. Schepen die zijn uitgerust met het PureBlue-afvalwatersysteem en door Green Award gecertificeerd zijn, komen in aanmerking voor de PureBlue incentives uit het Green Award-programma.

Korting

PureBlue Water richt zich op de innovatie van waterbehandelingssystemen, die andere partijen, zoals rederijen, helpen om te voldoen aan milieuvoorschriften. Door deelname aan Green Award steunt PureBlue Water het principe van duurzaamheid en beloont het zijn klanten in de riviercruise- en de passagiersvaart die een Green Award hebben met een korting van 5 procent op de basisdienstovereenkomst en de onderdelen van het Innopack++ Marine.

Sinds begin 2020 heeft Stichting Green Award veel aanvragen gekregen voor riviercruiseschepen. Inmiddels beschikken bijna vijftig schepen over een certificaat. De verwachting is dat dit aantal het komende jaar sterk zal stijgen.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -