- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsPrinses Margriet Internaat organiseert reünie

Prinses Margriet Internaat organiseert reünie

- Advertentie -

Delen

Op 6 oktober 2018 is er een reünie van (vroegere) bewoners, ouders en medewerkers van schippersinternaat Prinses Margriet in Zwolle. Initiatiefnemers zijn Alita van Asperen, Geertje Mannak en Bert Klos.

Tien en vijf jaar geleden kwamen de schippers(kinderen) met een band met het Zwolse internaat ook al bijeen. Nu leefde de wens voor een nieuwe reünie bij velen, merkten Alita, Geertje en Bert. Vandaar dat ze de handschoen oppakten. De ongetwijfeld gezellige bijeenkomst op zaterdag 6 oktober vindt plaats in Hotel Zwartewater in Zwartsluis. Deelname kost 30 euro.

Het programma start om 14.00 uur met de ontvangst (koffie en gebak). Daarna is er tot ongeveer 17.30 uur een gezellig samenzijn (met een hapje en drankje en een groepsfoto). Vanaf 17.30 uur kunnen de deelnemers zich te goed doen aan diverse buffetten.

“En ja, een reünie duurt altijd te kort, althans voor velen”, schrijven de organisatoren op de Facebook-pagina die ter gelegenheid van de reünie is gemaakt. “Dus is er vanaf 20.30 uur een afterparty met muziek.”

Wie dan nog niet naar huis of boord wil, kan overnachten in het hotel. In overleg houdt Hotel Zwartewater alle kamers tot 1 februari beschikbaar. Het is dus verstandig voor die tijd aan te melden en te reserveren.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de reünie kan per mail naar [email protected]. Vermeld in het bericht je naam, geboortedatum en wanneer je op het internaat hebt gezeten/gewerkt. Maak vervolgens 30 euro over naar NL76 RABO 0321 3826 76 ten name van E. Klos met als omschrijving ‘Reünie”.
Wil je overnachten? Bel dan rechtstreeks met Hotel Zwartewater (038 – 386 64 44) en geef aan dat je voor de reünie gaat.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -