- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsPon Power: hergebruik onderdelen bij motorrevisie

Pon Power: hergebruik onderdelen bij motorrevisie

- Advertentie -

Delen

Voor klanten in de binnenvaart heeft Pon Power een nieuwe, extra revisieservice: Repair Options. Deze dienst biedt scheepseigenaren de mogelijkheid bij een revisie van hun Caterpillar-motor originele componenten die nog in goede staat zijn, te hergebruiken.

“Met deze optie haalt de klant dus het maximale uit de motor en de daarin werkzame componenten, tegen lagere kosten dan wanneer de onderdelen vervangen zouden worden”, aldus Pon Power in een persbericht waarmee het Repair Options introduceert. “Bovendien voorkomt deze optie kosten door stilstand, omdat een revisie die anders wellicht uitgesteld zou worden nu toch gedaan kan worden.”

 

Garantie

Peter Middelkoop en Dirk Verboom, accountmanagers Service Binnenvaart bij Pon Power, leggen uit: “In de Nederlandse binnenvaart heerst onzekerheid over de naderende strengere milieu-eisen. Deze onzekerheid heeft schippers in een vervelende houdgreep. Het is lastig om kostbaar onderhoud zoals een revisie te plannen als je niet weet of het de investering wel waard gaat zijn. Je weet nu immers nog niet of de motor straks aan de aangescherpte milieu-eisen zal gaan voldoen.”

“Juist voor deze klanten is Repair Options een mooie oplossing. Het is een voordelig alternatief voor een revisie met nieuwe onderdelen. En omdat Pon Power instaat voor de kwaliteit van de hergebruikte onderdelen, verlenen we daar ook garantie op.”

 

Voordelig

Door het hergebruiken van nog goed functionerende componenten en de garantie daarop is Repair Options duurzaam, voordelig en efficiënt, aldus Pon Power. De optie is beschikbaar voor waterpompen, cilinderkoppen, turbo´s, oliepompen, brandstofpompen en regulateurs.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -