- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsP&O Ferries start nieuwe dienst Londen-Rotterdam

  P&O Ferries start nieuwe dienst Londen-Rotterdam

  - Advertentie -

  Delen

  P&O Ferries start in maart een nieuwe roro-vrachtroute tussen Londen (Tilbury 2) en Rotterdam (Europoort). Deze Noordzeedienst is een aanvulling op de bestaande route van Zeebrugge naar Londen. Hij versterkt de spoorverbinding met de hub in Rotterdam.

  P&O Ferries verzorgt meerdere diensten op de Noordzee: vanuit drie Britse havens aan de oostkust (Hull, Londen en Teesport) en twee havens op het Noordwest-Europese vasteland: in Zeebrugge en Rotterdam.

  “De opening van onze nieuwe route tussen Londen en Rotterdam geeft P&O Ferries een uniek netwerk in de Noordzee”, zegt Peter Hebblethwaite. “We hebben nu vijf hubs: Hull, Teesport, Tilbury, Zeebrugge en Europoort, die het noordoosten en zuidoosten van Engeland verbinden met het continent.”

  Dagelijks schema

  “We bieden onze vrachtklanten de vroegste aankomst op de Theems vanuit Rotterdam, samen met een snelle toegang tot de M25 en terminal-spoorverbindingen. De opening van de route Londen-Rotterdam betekent een volgende belangrijke stap in onze bedrijfstransformatie en draagt verder bij aan de end-to-end logistieke dienstverlening van ons moederbedrijf DP World.”

  De Norbank gaat op de route varen. P&O Ferries zette dat schip, met een capaciteit van 125 vrachteenheden, tot voor kort op de Ierse Zee in. De Norbank zal volgens een dagelijks schema varen met “klantgerichte vaartijden”, inclusief een vroege aankomst in Londen, zodat lokale leveringen op tijd kunnen plaatsvinden.

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -