Patrick Hut ondernemer van 2016

0

Patrick Hut is bij het BLN-Schuttevaer congres ‘Binnenvaart Ongeëvenaard’ vrijdag 25 november in Spijkenisse gekozen tot Binnenvaartondernemer van het Jaar 2016. De ondernemer zet sterk in op duurzaam vervoer, heeft dit jaar het ms Borelli omgebouwd tot een dieselelektrisch voortgestuwd schip en zit boordevol plannen om nog meer nog duurzamere schepen aan de vloot toe te voegen. Hij spreekt over onder andere voortstuwing op zonne-energie.

Middels video’s op de sociale media hadden drie kandidaten zich gepresenteerd en zo werden ook de stemmen gewonnen. Op de foto staat Patrick Hut met de prijs geflankeerd door BLN-voorzitter Roland Kortenhorst (links) en Michaël van Straalen, de voorzitter van MKB-Nederland die de prijs uitreikte.

bln2

Het congres van Koninklijke BLN-Schuttevaer vond plaats in het nieuwe centrum ‘Innovatiekracht’ van ondernemer Sam Verwaijen, die de 220 aanwezigen uitlegde hoe je door veel zelf te doen, je eigen weg te gaan en in teamverband veel kan bereiken (dit is zijn derde locatie). Onderdeel is onder andere een 20 meter breed projectiescherm.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.