Open huis met oliebollen

0

Delen, vieren, verbinden – het jaarthema van internaat Prinses Margriet Zwolle stond ook tijdens het open huis op vrijdag 13 maart centraal. Het internaat voor schippersjeugd ontving varende ouders die zich oriënteren op de huisvesting voor hun kind(eren).

Het thema wordt op de groepen en binnen de commissies gebruikt om aan verschillende activiteiten invulling te geven.  Zoals de commissie geestelijke vorming, die momenteel druk bezig is met de veertig dagen voor Pasen.

 

Kennismaken

In een ongedwongen sfeer konden ouders afgelopen vrijdag kennismaken met de medewerkers, de oudercommissie en de directie van het Prinses Margriet-internaat. Daarnaast was er buiten een gezellige oliebollenkraam en ook binnen waren er hapjes en drankjes. De kinderen konden zich laten schminken en het springkussen was een al even groot succes.

‘Al met al een dag waar we met tevredenheid op terug kijken’, aldus beleidsmedewerkers Henny Plas. ‘Nieuwsgierig geworden als ouder? Belt u dan even voor een afspraak: (038) 427 41 74. U bent van harte welkom!’

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.