Open Havendag Moerdijk op voorhand afgelast

0
De Open Havendag van 2018. (foto's Havenbedrijf Moerdijk)

Op 10 oktober zou de derde editie van de Open Havendag Moerdijk plaatsvinden. “Hoewel wij ontzettend uitkijken naar deze dag en het liefst – juist nu – een positieve, leuke dag willen organiseren voor de hele omgeving, hebben wij anders besloten”, aldus de organisatie.

Zoalsl bekend mogen tot 1 september geen grote evenementen plaatsvinden. “Als organisatie willen we niet het risico lopen dat grote evenementen na 1 september alsnog worden verboden, dit zou voor iedereen een nog grotere domper zijn.” 

“Gezien de voorbereidingen die met de Open Havendag gemoeid zijn en de omvang van het evenement (zo’n 3000 tot 4000 bezoekers), zien wij ons genoodzaakt om het evenement te verplaatsen naar 2021.”

Nieuwe kans in 2021

De tweede editie van de Open Havendag Moerdijk in 2018 was een succes. Het bezoekersaantal overtrof de eerste editie van 2016. Circa 3.500 omwonenden, vrienden en familie van werknemers en geïnteresseerden brachten een bezoek aan de Brabantse haven. Tijdens het evenement laten bedrijven zien wat er allemaal gemaakt en gedaan wordt op het haven- en industrieterrein Moerdijk.

De organisatie plant het evenement nu voor 2021. De dautm en bijzonderheden zijn nog niet bekend. “Uiteraard hopen we dat ook dan weer zoveel mogelijk bedrijven van de partij zijn en vele bezoekers op de been.”

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.