- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOpen dagen op Verkeerscentrale Botlek

Open dagen op Verkeerscentrale Botlek

- Advertentie -

Delen

Op 20 april en 11 mei houdt het Havenbedrijf Rotterdam open dagen voor schippers en recreatievaart in Verkeerscentrale Rotterdam, Oude Maasweg 3, Rotterdam Botlek. Per sessie heeft het Havenbedrijf plek voor 40 personen. De deelname is gratis.

Tijdsloten

Donderdag 20 april, 09:30 – 12:00 uur

Donderdag 20 april, 13:30 – 16:00 uur

Donderdag 11 mei, 09:30 – 12:00 uur

Donderdag 11 mei, 13:30 – 16:00 uur

Aanmelden kan via deze link.

Verkeerscentrales

Vanuit twee verkeerscentrales in de Botlek en Hoek van Holland volgen verkeersbegeleiders alle schepen die de haven van Rotterdam in- en uitvaren of er doorheen varen. De verkeersbegeleiders zien de schepen op hun radar, staan met de schepen in contact en begeleiden de schepen in de haven. Het beheergebied van de verkeersbegeleiders strekt zich uit van de Van Brienenoordbrug tot 57 kilometer uit de kust, bij het begin van de Eurogeul, een kanaal in de Noordzee met een gegarandeerde diepgang van 25 meter.

Tijdens de open dagen vertellen de verkeersbegeleiders over hun werkzaamheden en geven ze een rondleiding op de werkvloer en in de back-up ruimte. Ook zijn de ambassadeurs van ‘Varen doe je samen!’ aanwezig en geven zij een korte presentatie over veilig varen door de Rotterdamse haven voor recreatievaart.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -