- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOpen dag bij MARIN op 10 november

Open dag bij MARIN op 10 november

- Advertentie -

Delen

Als aftrap van de Maritime Week organiseert maritiem onderzoeksinstituut MARIN op zaterdag 10 november van 09.30 uur tot 17.00 uur weer een open dag. Iedereen is welkom aan de Haagsteeg 2 in Wageningen. De toegang is gratis.

De vorige open dag, in 2016, werd door 7.500 mensen bezocht. Dit jaar is het thema Better Ships, Blue Oceans. MARIN laat zien hoe het schepen en operaties op zee schoner, slimmer en veiliger maakt en hoe het instituut bijdraagt aan een duurzaam gebruik van de zee.

Bezoek de ‘zee van de toekomst’ met autonoom en emissieloos varende schepen, drijvende eilanden en windmolens, zonnecelcentrales en zeewierboerderijen. Zie hoe met maritiem onderzoek scheepsrampen voorkomen kunnen worden en ervaar het simulatiecentrum van de toekomst.

Er zijn verschillende activiteiten speciaal voor kinderen. De kleinsten kunnen zelf varen en hun kapiteinsdiploma halen. Ook kunnen kinderen zelf op onderzoek uit met het speurspel en maken ze kans op leuke prijzen. MARIN zorgt voor veel interactie om te laten zien dat techniek leuk is.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -