Nieuwe tv-serie Hollands Goud promoot werken in transport en logistiek

0

Zondag 6 oktober begint bij SBS6 een 10-delige serie over werken in de sector transport en logistiek. In ‘Hollands Goud’ ontdekken drie stagaires begeleid door Faya Lourens en Sol Wortelboer de uitdagende wereld van Transport en Logistiek.

In de serie ontdekken drie talentvolle studenten hoe belangrijk transport en logistiek zijn voor de Nederlandse economie. Verder biedt Hollands Goud in informatieve items inzicht in de vele innovaties die plaatsvinden in de sector. In iedere aflevering wil een BN’er het fijne van dit onderwerp weten en komt hij of zij erachter dat de mens in de logistiek misschien wel de meest bepalende succesfactor is.

Personeelstekort
De serie maakt deel uit van de gelijknamige champagne van VTL, TLN, FNV en CNV. De sector transport en logistiek heeft te maken met een dreigend een personeelstekort. Het doel van de campagne is om de instroom onder jongeren te verbeteren door hen enthousiast te maken voor de sector. De campagne wordt via radio, tv en social media onder de aandacht gebracht. De website www.hollandsgoud.nu bevat uitgebreide informatie over mogelijke opleidingen en functies binnen de sector transport en logistiek.
Hollands Goud is vanaf 6 oktober tien weken lang iedere zondag te volgen op SBS6 om 12.00 uur. De uitzendingen worden herhaald op woensdag om 00.30 uur.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.