- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsNieuwe kalenders van Flying Focus

  Nieuwe kalenders van Flying Focus

  - Advertentie -

  Delen

  De 2019-versies van de Visserij- en de Scheepvaartkalender van Flying Focus zijn lustrumedities. Ze verschijnen voor de 25e keer.

  In totaal heeft het Nederlandse maritieme luchtfotobedrijf negen nieuwe kalenders uitgebracht. Er kan namelijk ook gekozen worden uit de Wadden-, Texel-, Binnenvaart- , Offshore-, Galewarning– , Lighthouse– en Tug & Workboat-kalender.

   

  Stormfoto’s

  De wereldwijd populaire Galewarning calendar is voorzien van recente stormfoto’s gemaakt tijdens de afgelopen winter, toen de Noordzee door zeker vijf stormen geteisterd werd.

  De maritieme kalenders zijn uitgevoerd met grote foto’s en bevatten begeleidende teksten in Nederlandse en Engelse taal. Het formaat van de kalenders is 30 x 38 centimeter en ze tellen twaalf maandbladen met evenveel foto’s. De winkelprijs is  18,50 euro.

  De vormgeving en het formaat van de Texel-, Wadden- en Lighthouse Calendar is dit jaar aangepast naar 24 x 34 centimeter. Ze hebben twaalf maanbladen en Nederlandse of Engelse teksten. De verkoopprijs bedraagt 13,50 euro.

  Ook voor maritieme verjaardagskalenders en fotoboeken kan men bij Flying Focus terecht. Alle producten zijn te bekijken en te bestellen via www.flyingfocus.nl. Bij aanschaf van vijf of meer exemplaren geldt een korting.

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -