- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuwe commercieel directeur voor Stromma Nederland

Nieuwe commercieel directeur voor Stromma Nederland

- Advertentie -

Delen

Renée Cohen (54) is aangesteld als nieuwe commercieel directeur van Stromma Nederland. Ze heeft brede (inter)nationale commerciële ervaring in de hotellerie en hospitality. Zo werkte ze onder andere bij NH Hotels en Accor Hotels. Cohen start per 1 juli en wordt verantwoordelijk voor de positionering en verdere ontwikkeling van Stromma Nederland als toeristisch bedrijf.

“Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om het productaanbod te verbreden en de samenwerking met stakeholders te versterken in de groeiende Amsterdamse toeristische markt. Daarnaast wil ik als bewoner van Amsterdam bijdragen aan een betere balans tussen bewoner en bezoeker”, aldus Cohen.

 

Meer dan alleen rondvaartrederij

Stromma Nederland is het vroegere Canal Company, de Amsterdamse rondvaartrederij die sinds 2016 onderdeel is van de Zweedse Stromma Group. Daarnaast heeft het bedrijf party en passagiersschepen.

Cohen gaat zich richten op de doorontwikkeling van het productaanbod, waaronder het nieuwe product ‘Amsterdam Pass’. Met deze pas biedt Stromma Nederland als Host of Amsterdam een totaalpakket aan toeristische activiteiten, waaronder producten van musea en attracties. Een ander  initiatief is de nieuwe Hop on-Hop off busservice, waarmee gasten ook stadsdelen buiten het centrum kunnen ontdekken. Stromma Nederland is de eerste in ons land die elektrische Hop on-Hop off bussen inzet.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -