- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMSG opent kantoor in Roemenië

MSG opent kantoor in Roemenië

- Advertentie -

Delen

MSG heeft samen met AVIDA Navigation een nieuw bedrijf opgericht: MSG Danube Logistics. Het kantoor is gevestigd in Galati, het centrum van de binnenvaart in Roemenië. MSG breidt hiermee zijn activiteiten en netwerk in Zuidoost-Europa verder uit.

De bestaande samenwerking tussen het Roemeense AVIDA en de Duitse rederij uit Würzburg breidt daardoor uit. Coreliu Barbu en Vlad Dobrai van AVIDA vormen samen met een directielid van MSG Würzburg het management van MSG Danube Logistics. Ze zullen hun expertise gebruiken om ook een servicecentrum op te zetten. Hiervoor zal nauw worden samengewerkt met de werf van MSG in Dorfporzelten.

Verbinding tussen Oost en West

MSG Danube Logistics wordt ook het aanspreekpunt voor de schepen van MSG die in deze regio onderweg zijn. “We willen een verbinding maken tussen Oost en West en de belangrijke industriële en commerciële centra in dit gebied”, zegt Martin Staats, CEO van MSG. “Wij geloven dat AVIDA en MSG goede partners zijn om samen het netwerk in Roemenië verder uit te breiden en zo de binnenvaart verder te ontwikkelen.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -