Meppel aan de Maas

0

Vanochtend arriveert het containerschip  Vogue in Rotterdam. Aan stuurboord hangt een spandoek van 20 meter lang met daarop de tekst www.meppelaandemaas.nl. Het is een actie van de Drentse gemeente, die daarmee vreageert op uitspraken in de Rotterdamse gemeenteraad dat burgemeester Aboutaleb zo veel evenementen uit veiligheidsoopgpunt verbiedft dat Rotterdam verwordt tot Meppel aan de Maas.

Om te bewijzen dat Meppel helemaal niet saai is en dat er in die gemeente van alles gebeurt, bedacht citymarketeer  Robert Scholten een website en de reclame op de Voque. Dat schip vaart namelijk twee maal per week tussen de Meppeler containerterminal MCS en Rotterdam.
Eigenaar Anne Bruinsma was meteen enthousiast, vertelt hij op www.meppelaandemaas.nl.  Ik vind het erg leuk bedacht. Aangezien ik vanuit Meppel naar Rotterdam vaar vind ik dit ook goed passen bij dit idee. Meppel heeft een mooie haven, die nog steeds in ontwikkeling is. Wat veel mensen niet weten is dat er grote binnevaartschepen tot 3000 ton in Meppel kunnen aanmeren. Ik ben benieuwd naar de reactie in Rotterdam als ik aan kom varen"."

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.