Meer rederijen sluiten aan bij InlandLinks

0

Ook de rederijen OOCL, Cosco, K-Line en Yang Ming zijn gebruiker geworden van de ‘empty depot tool’ van InlandLinks. Het Europese achterlandnetwerk van de Rotterdamse haven bekrootn daarme het toch al succevolle jaar 2013.

Met de vier nieuwkomers stijgt het aantal deelnemende zeerederijen naar dertien. Samen zijn zij goed voor ongeveer 60 proent van de totale Rotterdamse containeroverslag. Nog eens drie andere rederijen hebben hun interesse getoond.

Meer terminals
Ook aan de terminalkant lbijft de belangstelling voor InlandLinks groot. In de afgelopen twee maanden hebben zich vijftien terminals/depots aangemeld uit Rotterdam, België, Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts en Oostenrijk. Na ‘auditing’ worden de terminals in het systeem opgenomen. Door de grote toeloop – in de zomer meldde Contargo al een serie terminals aan – zal het even duren voordat dit proces is afgerond. Naar verwachting zijn aan het eind van ditt jaar ruim zestig terminals operationeel aangesloten.

(foto Eric Bakker)

Het gemiddelde aantal bezoekers van de website is door de nieuwe terminals en vooral de introductie van de ‘empty depot tool’, gegroeid. Eerst waren het er 3.500 per maand; nu 5.500.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.