- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMeepraten over vaarweginformatie

Meepraten over vaarweginformatie

- Advertentie -

Delen

Rijkswaterstaat laat onderzoek uitvoeren onder binnenvaartschippers naar hun informatiebehoefte over vaarwegen en stremmingen. Kantar Public (voorheen TNS Nipo), dat het onderzoek doet, is daarvoor op zoek naar schippers die daaraan willen meewerken.

Als lid van een ‘focusgroep’ praten ze dan met een klein aantal  andere varenden onder leiding van een onderzoeker van Kantar Public over de informatie die zij nodig hebben voorafgaand aan en tijdens het varen.

Vragen die aan bod komen, zijn onder andere:
– Op welke manier bereidt u zich als vaarweggebruiker voor op uw reis?
– Welke reisinformatie heeft u op welk moment nodig?
–  Welke informatiekanalen kent en/of gebruikt u?
– In hoeverre sluiten deze kanalen aan bij uw informatiebehoeftes en wensen?

Op basis van dit onderzoek wil Rijkswaterstaat maatregelen treffen om de informatievoorziening te verbeteren. De uitkomsten zullen ook gebruikt worden voor de communicatie met de scheepvaart.

De gesprekken van de focusgroepen vinden plaats in Rotterdam (op woensdag 22 maart of donderdag 30 maart, aan het eind van middag of in de avond) en Amsterdam (op vrijdag 24 maart of woensdag 29 maart, ook aan het eind van de middag of ’s avonds).

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 15 maart.  Stuur dan een e-mail naar Marjolein Zonjee, projectmanager bij  Kantar Public: [email protected]. Vermeld in het bericht uw naam, telefoonnummer en uw voorkeur voor locatie en datum.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -