- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaritime Industry voert vernieuwingen door

Maritime Industry voert vernieuwingen door

- Advertentie -

Delen

Op de kick-off bijeenkomst voor de exposanten van Maritime Industry presenteerde organisator Easyfairs de nieuwe huisstijl voor de 2018-editie. De naam van de vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem blijft ongewijzigd, maar de huisstijl (het beeldmerk en het lettertype) is compleet vernieuwd. Verder werden tijdens de kick-off de nieuwe initiatieven voor de editie van dit jaar toegelicht, zoals het Experience Center, de start-up straat, de innovatiestraat en de Hybrid & Electric-route.

Het nieuwe logo van de beurs.

Er waren negentig exposanten aanwezig. De bijeenkomst werd afgetrapt met een welkomstwoord van de organisatie, waarbij Bianca van Grinsven werd geïntroduceerd als nieuwe Head of Events. Van Grinsven heeft jarenlange beurservaring en versterkt de organisatie van Maritime Industry met haar expertise. Het vaste aanspreekpunt blijft Babette Fokkens. Zij lichtte de laatste stand van zaken toe rondom Maritime Industry 2018.

 

Career Event

Op dit moment hebben zich al 404 exposanten ingeschreven voor de 2018-editie. Daarmee is de beursvloer voor 80 procent volgeboekt. De organisatie verwacht dat Maritime Industry op 29, 30 en 31 mei 2018 volledig uitverkocht zal zijn met ruim 500 exposanten.

Organisator Babette Fokkens maakte bekend dat in hal 2 dit jaar opnieuw een Career Event zal zijn op de laatste beursdag, waarbij het doel is om studenten en young professionals te enthousiasmeren voor de maritieme sector. Dit wordt onder andere gedaan door middel van speeddatesessies met exposanten.

 

Experience Center

Nieuw dit jaar is een Experience Center in hal 2. Hier draait het om virtual reality en binnenvaartsimulatoren. “We zetten dit in omdat het perfect is om nieuw talent het maritieme gevoel te laten ervaren”, zei Fokkens. Andere nieuwe initiatieven zijn een start-up straat en een innovatiestraat in hal 2. Verder wordt over de gehele beursvloer een Hybrid & Electric-route uitgezet waarbij duurzaamheid centraal staat.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij was aanwezig tijdens de kick-off om hun deelname toe te lichten en donateurs te werven. Eerder werd al bekendgemaakt dat de KNRM en Maritime Industry dit jaar gaan samenwerken. Maritime Industry erkent het maatschappelijk belang van de KNRM en wil de organisatie steunen in haar vrijwilligerswerk.

Maritime Industry vindt dit jaar plaats op 29, 30 en 31 mei in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs telt  jaarlijks meer dan 500 exposanten en ruim 13.000 bezoekers uit de binnenvaart.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -