LVBHB-lid krijgt korting op gasolie Gulf

0

De Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historisch Bedrijfsvaartuigvereniging heeft afspraken gemaakt met Gulf Nederland waardoor scheepsbezitters die lid zijn van de vereniging korting krijgen op gasolie. Gulf levert door heel Nederland aan de vereniging.

De LVBHB heeft zowel belangenbehartiging als ‘behoud door gebruik’ in haar missie staan. Daarnaast vertegenwoordigt de vereniging met  ruim 1600 leden en hun schepen een grote collectie varend erfgoed.
Secretaris F. van Beelen: "De collectie Nederlandse historische bedrijfsvaartuigen bevindt zich voor het merendeel in particuliere handen. Het spreekt dus voor zich dat het bestuur er alles aan doet om voor de leden het behoud van dit Nederlands erfgoed mede betaalbaar te houden. We zullen altijd naar mogelijkheden zoeken om onze leden te ondersteunen bij dit behoud door gebruik."

Een deel van de LVBHB-leden woont op hun schip.. De leden gebruiken de gasolie dus niet alleen om te varen, maar ook om het verblijf aan boord  te verwarmen. "Gasolie, tegen gereduceerd tarief, is dus een welkome energiebron", aldus Beelen.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.