Leden Noord Nederland premievrij verzekerd voor exploitatieverlies

0

Vanaf 1 januari zijn deelgenoten van Noord Nederland premievrij verzekerd tegen exploitatieverlies door stilliggen, als gevolg van een schade. De onderlinge dekt daarmee een tegemoetkoming in dat omzetverlies.

“We hebben een goed boekjaar gehad en op deze manier willen we onze leden in deze economisch moeilijke tijden graag iets speciaals aanbieden“, zegt directeur Bonno van der Wal. Leden kunnen een beroep doen op de regeling als ze door een gedekte schade voor een langere periode stil liggen. Door deze financiële tegemoetkoming kunnen ze hun vaste kosten, of in ieder geval een deel daarvan, betalen.
Noord-Nederland maakt ook bekend dat de premies dit jaar niet worden verhoogd en dat de verzekeraar voor het tweede opeenvolgende jaar afziet van een inflatiecorrectie. Per 1 januari 2010 werden vernieuwde en verbeterde verzekeringsvoorwaarden van kracht op 1 mei kregen de leden een premievrije ongevallenverzekering aangeboden.

Het behaalde resultaat van boekjaar 2010 wordt toegevoegd aan de reserves en Noord Nederland voldoet ruimschoots aan de solvabiliteitseisen van Solvency II, die op 1 januari 2013 van kracht wordt.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.