- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsMastervolt kiest Lankhorst Taselaar als distributeur

  Mastervolt kiest Lankhorst Taselaar als distributeur

  - Advertentie -

  Delen

  Mastervolt heeft Lankhorst Taselaar aangesteld als nieuwe distributeur voor de watersport in Nederland. Sinds 1 september distribueert Lankhorst Taselaar het retail-assortiment voor de merken Mastervolt en Marinco. Mastervolts partner Exalto gaat zich toespitsen op alle maritieme installateurs in de Benelux.   

  Als  internationaal opererende groothandel met een jarenlange ervaring in de verkoop van watersportartikelen, is Lankhorst Taselaar een prominente partij op de Nederlandse markt. Met de distributiepartner realiseert Mastervolt een nog betere beschikbaarheid van zijn producten op de particulier markt.

   

  Autonome stroomvoorziening

  Het gaat om de producten van Mastervolt voor autonome stroomvoorziening, zoals accu’s, acculaders, omvormers, omvormers/laders, laadstroomverdelers, converters, transformators en digitale schakelsystemen met een vermogensbereik tot 3.000 Watt. Onder het merk Marinco verkoopt het bedrijf walaansluitingen, kabels en adapters en ruitenwissers, schijnwerpers en scheepshoorns.

  Mastervolt, een in Nederland gevestigd bedrijf, is onderdeel van Power Products. Lankhorst Taselaar is als  internationaal opererende groothandel voor watersportartikelen onderdeel van de Brunswick groep.  Vanuit het hoofdkantoor in Heerenveen en het Duitse filiaal in Rheine levert Lankhorst Taselaar meer dan 12.000 verschillende producten aan watersportwinkels aan klanten in vrijwel alle landen in Europa.

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -