Laatste ronde innovatiesubsidie

0

De Subsidieregeling Innovatie binnenvaart wordt op 15 juli voor de laatste keer opengesteld. Voor vernieuwende projecten is 1.316.000 euro beschikbaar.

Op de Subsidieregeling Maritieme Innovatie, bestemd voor de zeescheepvaart, kan vanaf 1 juli voor het laatst worden ingeschreven. Daarvoor is 1.270.000 beschikbaar.

Subsidieregeling Innovatie Binnenvaart
De laatste tender van de Subsidieregeling Innovatie Binnenvaart start op 15 juli. Van het beschikbare bedrag is 1 miljoen euro bestemd voor grote projecten (met projectkosten vanaf 100.000 euro) en 316.000 voor kleine projecten (met projectkosten tot 100.000 euro).
Voorstellen voor grote projecten kunnen tot en met 31 augustus 2010 worden ingediend bij AgentschapNL. Aanvragen voor kleine projecten dienen uiterlijk op 31 maart 2011 bij het Agentschap te zijn ingediend. Alle voorstellen (zowel grote als kleine projecten) worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst.
Ondernemers kunnen met hun inhoudelijke vragen terecht bij het EICB.

Subsidieregeling Maritieme Innovatie
Bij de Subsidieregeling Maritieme Innovatie wordt voor grote projectvoorstellen voor de zeescheepvaart gewerkt met een tender (beoordeling via rangschikking; de volgorde van binnenkomst is niet van belang). Deze projectvoorstellen kunnen vanaf 1 juli 2010 tot en met 31 augustus 2010 worden ingediend.
Voor kleine projecten geldt een indientermijn van 1 juli 2010 tot en met 31 maart 2011, maar die zullen worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst. Voor zowel kleine als voor grote projecten geldt dat ook een samenwerkingsverband tussen één of meer zeescheepvaartondernemingen gebruik kan maken van de regeling.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.