- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsKunst & Keuken bij de Ertepeller

Kunst & Keuken bij de Ertepeller

- Advertentie -

Delen

Het Papendrechtse restaurant De Ertepeller vormt op zondag 12 november het decor voor de jaarlijkse vernissage van kunstcollectief Friendsof Art. Tien kunstenaars presenteren een groot aantal werken in uiteenlopende stijlen, terwijl de Ertepeller diverse proeverijen verzorgt.

Vanaf 13.00 uur is er vrij entree. De officiële opening wordt om 14.00 uur door de Papendrechtse wethouder Joke Reuwer-Verheij verricht.

 

Friends of Art

De Ertepeller, genoemd naar de vroegere bijnaam van de Papendrechters, is gevestigd op de kop van het Merwehoofd, met uitzicht op het Drierivierenpunt en Dordrecht. Sinds de opening anderhalf jaar geleden is er kunst te zien in het restaurant. De wens van chef Arjan Kuipers en gastheer Mark van den Berg om de entourage van hun zaak met kunst te versterken kreeg invulling door de samenwerking met Friends of Art.

 

Whisky- en wijnproeverij

Zondagmiddag 12 november staan de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in dit kunst- en culinaire evenement. Ontmoetingen met de kunstenaars worden culinair omlijst met de presentatie van Ibéricoham door Cati Gómez, fingerfood en een whisky- en wijnproeverij uit eigen kelder. Deelnemende kunstenaars met schilderijen, brons, fotografie en keramiek zijn Cynthia Van den Bor, Christien Dutoit, John de Gelder, Rob Nagtzaam, Karin Touw, Jan van Diggele, Ingrid Zelessen, Kitty van der Linden, Laurens Spier en Rob Verhoeven.

Sinds de opening is er kunst te zien in het restaurant.

Liefhebbers kunnen reserveren voor het aansluitende walking dinner met een keur aan gastronomische verrassingen, samengesteld door chef Arjan Kuipers. Dat is van 17.00 tot 20.30 uur en kost 50 euro per persoon. Reserveren daarvoor is gewenst.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -